- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 45
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 500 |
Tatarská omáčka Light (Hellmanns) | 40 |
Česnek | 20 |
Paprika červená | 300 |
Salát ledový | 200 |
Rajčata | 200 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4394 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1099 kJ
Bílkoviny (g): 31.3, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájejte na 2 cm silné plátky, osolte a opepřete, promíchejte s tatarskou omáčkou Hellmann’s light a s prolisovaným česnekem (maso můžete dát na 30 minut do lednice – bude křehčí a šťavnatější). Rozehřejte pánev s olejem, kuře obalte v mouce a osmažte dozlatova (cca 3 minuty z každé strany). Obložte zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.